joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pacientă de la SJU Târgu Jiu găsită cu piciorul rupt. Familia acuză personalul medical

Familia unei paciente de la Spitalul Județean din Târgu Jiu susține că a găsit-o pe femeie cu un picior rupt și plină de vânătăi. Reprezentanții spitalului spun că femeia a căzut în baie și așa și-a rupt piciorul, iar vânătăile le-ar fi avut de acasă.

O duc bună la spital, sănătoasă, pe picioarele ei și o găsesc cu picioarele rupte. Nu vrea să-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat. Zice că a căzut din pat. Cum să cadă din pat și să și rupă piciorul în halul ăla. Nu cred așa ceva, e imposibil. O să fac o plângere la poliție, o să fac și la parchet”, spune Florina Răscol, fiica pacientei, conform digi24.ro.

Reprezentații spitalului spun că pacienta ar fi mers la Spital cu anumite probleme la picioare și nu respectat recomandările medicilor în ceea ce privește deplasarea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Medicul a observat că pacienta avea mai multe echimoze pe picioare și i-a spus acest lucru fiicei doamnei. Contrar recomandărilor medicilor, pacienta s-a ridicat și a mers la baie, aici a căzut, o infirmieră a auzit exact în momentul în care s-a accidentat și a intervenit și a ajutat-o”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Târgu Jiu, potrivit sursei citate.

Politica