joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Haine contrafăcute în valoare de 100.000 de lei, descoperite la Corabia

Polițiștii olteni au descoperit articole vestimentare contrafăcute, în valoare de 100.000 de lei, în urma unei percheziții domiciliare efectuate marți în orașul Corabia, județul Olt.
„Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt – I.T.P.F. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Corabia, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza județului Olt. Astfel, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri contrafăcute, estimate la o valoare de 100.000 de lei”, conform unui comunicat al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt.
Potrivit gazetaoltului.ro, peste 200 de bunuri cu etichete false au fost descoperite, iar un bărbat de 45 de ani este cercetat în acest sens.
„În urma  activităților desfășurate au fost depistate aproximativ 200 de bunuri inscripționate cu numele unor firme consacrate, care prezentau suspiciuni de contrafacere. Produsele, constând în articole vestimentare, încalțăminte tip sport, produse de marochinărie si parfumuri, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 45 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă”, au mai transmis polițiștii de frontieră.

Politica