Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Tânăr, acuzat de furt de carburant și conducere fără permis

Publicat

pe

Un tânăr de 21 de ani este cercetat de poliţişti după ce a condus un vehicul fără permis şi a furat carburant. Acesta este din comuna Sadova, dar locuieşte fără forme legale în comuna Cârcea, și este bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi furt calificat.

În cursul nopţii 04/05 decembrie a.c , poliţiştii s-au deplasat pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, ca urmare a unei sesizări, referitoare la prezenţa unei persoane dubioase, însă la faţa locului nu a fost găsită nicio persoană.

Poliţiştii au continuat verificările, pentru stabilirea situaţiei de fapt, astfel că, în după-amiaza zilei de ieri, poliţiştii au observat în extravilanul comunei Cârcea o autoutilitară oprită. În autoutilitară, a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Sadova, care a declarat că a condus autovehiculul de pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, până în extravilanul localităţii, unde a rămas fără carburant.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări. De asemenea, din cercetări, poliţiştii au stabilit că, tot în cursul nopţii de 04/05 decembrie a.c., cel în cauză s-ar fi deplasat pedestru din extravilanul comunei Cârcea, pe strada Luceafărului din localite, unde, dintr-un tractor, ar fi sustras combustibil, iar ulterior s-ar fi întors pe câmp pentru a alimenta vehiculul.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și furt calificat, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.