joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținut pentru contrabandă cu metale prețioase

Un bărbat de 38 de ani din Drăgănești Olt a fost reținut de polițiștii craioveni după ce asupra acestuia au fost găsite 24 de kilograme de metale prețioase. Bărbatul a fost oprit sâmbătă noaptea de către oamenii legii pe raza municipiului Orșova. Polițiștii se pare că aveau informații cum că bărbatul ar face contrabandă cu metale prețioase, bijuteriile provenind din Franța.

„În baza unor informaţii obţinute, poliţiştii de la transporturi au oprit în trafic pe raza Municipiului Orşova, un autoturism condus de bărbatul în cauză. În urma efectuării controlului autovehiculului, poliţiştii au descoperit 24 kg de metale preţioase, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, autoturismul în cauză a fost indisponibilizat de poliţişti. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei transporturi din Craiova pentru continuarea cercetărilor. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de ieri, bărbatul, revenit din Franţa, ar fi introdus în ţară cantitatea de 24 de kg de metale preţioase, prin sustragere de la controlul vamal. În urma probatoriului administrat de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul
Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de contrabandă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, conform IPJ Dolj.

Politica