vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. S-a aruncat de la etaj, după ce a fost audiat pentru trafic de droguri

Un tânăr de 23 ani, din Craiova, s-a sinucis aruncându-se de la etajul unui bloc din Brazda lui Novac. El fusese audiat într-un dosar de trafic de droguri, dar nu se luase nici o măsură împotriva lui.

Tânărul locuia în Craiovița Nouă. Pe 2 decembrie, dimineața, a fost audiat la DIICOT într-un dosar în care era suspectat de consum și trafic de droguri. După audieri, a fost lăsat în libertate. Seara, a mers la blocul G5 din cartierul Brazda lui Novac, care are balcoane comune și la care putea avea acces. S-a aruncat în gol de la unul dintre etajele blocului.

„În seara zilei de 2 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unui bloc, din Craiova, se află o persoană decedată, posibil căzută de la etaj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care constatat că, la aproximativ 3 m de intrarea în blocul respectiv, se afla pe sol o persoană decedată.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 23 de ani, din Craiova.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, arată IPJ Dolj.



Tânărul a fost observat, pe camerele de supraveghere, intrând singur în bloc, de aceea nefiind suspiciuni în cazul morții sale.

Politica