Craiova. S-a aruncat de la etaj, după ce a fost audiat pentru trafic de droguri

Date:

Un tânăr de 23 ani, din Craiova, s-a sinucis aruncându-se de la etajul unui bloc din Brazda lui Novac. El fusese audiat într-un dosar de trafic de droguri, dar nu se luase nici o măsură împotriva lui.

Tânărul locuia în Craiovița Nouă. Pe 2 decembrie, dimineața, a fost audiat la DIICOT într-un dosar în care era suspectat de consum și trafic de droguri. După audieri, a fost lăsat în libertate. Seara, a mers la blocul G5 din cartierul Brazda lui Novac, care are balcoane comune și la care putea avea acces. S-a aruncat în gol de la unul dintre etajele blocului.

„În seara zilei de 2 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unui bloc, din Craiova, se află o persoană decedată, posibil căzută de la etaj.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care constatat că, la aproximativ 3 m de intrarea în blocul respectiv, se afla pe sol o persoană decedată.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 23 de ani, din Craiova.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, arată IPJ Dolj.Tânărul a fost observat, pe camerele de supraveghere, intrând singur în bloc, de aceea nefiind suspiciuni în cazul morții sale.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...