Olt. Pompierii au primit diplome de merit: „Le mulțumim tuturor pentru profesionalismul de care dau dovadă”

Pompierii olteni au fost felicitați astăzi, 3 decembrie, pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă în stingerea incendiului izbucnit la acoperișul unui bloc din municipiul Slatina, dar și la accidentul din comuna Valea Mare, sat Recea. Aceștia au primit câte o diplomă de merit.

„Primim, aproape la fiecare misiune, dovezi de respect față de semeni și de meseria pe care și-au ales-o din partea colegilor noștri. Fără ca cineva să le solicite ajutorul, acționează de fiecare dată, chiar și când sunt în afara programului, pentru că menirea lor este să salveze, 24 de ore din 24. Diplome de merit au primit colegii care au sprijinit misiunea de stingere a incendiului izbucnit la acoperișul unui bloc din municipiul Slatina, dar și colegul nostru care a acționat la accidentul din comuna Valea Mare, sat Recea.

Angelescu Victor Gabriel, Marcu Ion Titi și Vătafu Ion, toți pompieri în cadrul Detașamentului Slatina, alături de Covaciu Cornel, din cadrul Stației Scornicești, au intervenit, din proprie inițiativă, la incendiul produs în municipiul Slatina, strada Arinului. Iagaru Costel, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a intervenit, până la sosirea echipajelor specializate, la accidentul produs zilele trecute în satul Recea. Le mulțumim tuturor pentru profesionalismul de care dau dovadă în fiecare moment și-i asigurăm de întreaga noastră prețuire!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de către ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Încep înscrierile la Evaluarea Națională 2023

Marți, 6 iunie, încep înscrierile la Evaluarea Națională 2023...

Zeci de șoferi gorjeni au rămas fără permis auto

Poliţiştii gorjeni au acţionat, în ultimele 24 de ore,...

Autotursime sparte, în curtea SJU Slatina

Două autoturisme au fost sparte, luni noaptea, în curtea...

Accident cu două victime la Horezu

Marți, 6 iunie,  angajații Poliției orașului Horezu au fost...