marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mititelu jr. și Gabi Tamaș au prefațat meciul direct din Bănie!

Până la înfruntarea din teren de duminică, liderii celor două echipe s-au întâlnit la un restaurant din București

Duminică, de la ora 16:00, FCU Craiova are meci vital pe stadionul din Bănie, contra celor de la FC Voluntari. Până atunci, conducătorii celor două echipe, patronul Mititelu jr și căpitanul ilfovenilor Gabi Tamaș au fost surprinși de paparazzi Spynews la un pahar de vorbă într-un local din Capitală.
„Aceștia nu au fost surprinși singuri, ci alături de prieteni la un restaurant din București, acolo unde au ales să petreacă înaintea meciului care va avea loc pe 5 decembrie între Universitatea Craiova și Voluntari. Ei bine, iată că mai întâi Gabi Tamaș și Adrian Mititelu Jr. alături de prietenii lor și-au comandat ceva de băut cu care au dat și câteva shot-uri, cel mai probabil în cinstea meciului ce va avea loc chiar la sfârșitul acestei săptămâni. După acest moment surprins de paparazzi, Adrian Mititelu Jr. începe să gesticuleze, asta în timp ce ceilalți bărbați, inclusiv Gabi Tamaș, sunt atenți la ceea ce vrea să exprime. Se pare că Gabi Tamaș chiar a izbucnit la un moment dat, făcând un gest obscen de față cu toți ceilalți, asta în timp ce se afla în picioare”, scrie Spynews.
FCU Craiova este într-o situație grea, pe locul 14 în clasament, sub formația olteană fiind doar Dinamo și Clinceni. După 17 etape, alb-albaștrii lui Mititelu au cel mai prost atac din Liga 1, cu doar 11 goluri marcate. De partea cealaltă, Voluntariul lui Tamaș a devansat CSU Craiova și a urcat pe podium. În plus, s-a calificat și în semifinalele Cupei României, după 1-0 cu Brăila, la mijlocul săptămânii. În meciul tur, ilfovenii s-au impus cu 2-1 contra echipei conduse atunci de Adi Mutu.
În altă ordine de idei, atmosfera nu este tocmai excelentă în tabăra craioveană. Eugen Trică a avut un discurs înfierbântat la finalul meciului cu Dinamo, scor 0-0, FCU Craiova fiind, de altfel, prima echipă care nu a reușit să marcheze în 90 de minute, în poarta câinilor în acest sezon.
„Cei care nu dau sută la sută pentru această echipă de mâine pleacă! Avioanele sunt pregătite, să se ducă de unde au venit! Nu stăm la discuții! Ondaan merge pe teren, Sidibe are impresia că e cel mai bun fotbalist dacă l-a lăudat Dan Petrescu. Se crede cel mai bun mijlocaș din țară, nu e așa. Trebuie să demonstreze!
Dacă au dat o jumătate de pasă de gol sau un gol, unii jucători cred că sunt cei mai buni din lume! Dacă trebuie, luăm alți jucători în iarnă! Mai sunt 4 etape și vreau să văd altceva”, a declarat nervos Eugen Trică.
Armin Gremsl, Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko și Pedro Machado sunt doar o parte dintre jucătorii străini de care vor să se descotorosească oltenii. Aceștia nu au mai făcut parte din lotul FCU Craiova din septembrie și, potrivit unor surse, s-ar pregăti separat de restul echipierilor FCU Craiova. Președintele clubului, Marcel Pușcaș, a anunțat că cei patru fotbaliști vor fi dați afară în iarnă, după ce nu au prins lista de 25 pentru Liga 1, în urma transferurilor en-gross efectuate de formația din Bănie.

Politica