Conecteaza-te cu noi

Gorj

Doi gorjeni au fost reținuți de polițiști după ce au încălcat ordinele de protecție

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au procedat la efectuarea de verificări la locuința unei femei din comuna Turburea, care anterior solicitase emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul său de 54 de ani, din comuna Turburea. Bărbatul a fost identificat la domiciliu, încălcând astfel măsurile de protecție stabilite cu ocazia emiterii ordinului de protecție provizoriu de către polițiști.

Oamenii legii au efectuat verificări și la locuința unei femei din comuna Aninoasa, privind respectarea măsurilor instituite prin emiterea ordinului de protecție, ocazie cu care, la locuință a fost identificat soțul acesteia de 41 de ani. Și în acest caz au fost încălcate prevederile instituite prin ordinului de protecție emis de instanța de judecată.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea masurilor dispuse prin ordinul de protecție, iar în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbați. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.