Mehedinți. Ceremonie organizată cu prilejul Zilei Naționale: „La mulţi ani România ! La mulţi ani români!”

Ziua Națională a României a fost sărbătorită în toate orașele mari ale țării, nelipsind nici municipiul Drobeta Turnu-Severin. Ceremonia organizată de 1 decembrie a început la ora 10.00, cu prezentarea onorului și întâmpinarea oficialităţilor, fiind urmate de intonarea Imnului Naţional al României. Apoi, a avut loc oficierea serviciului religios. A urmat discursul susținut de prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL.

”În aceste zile de criză sanitară, gândul meu se îndreaptă cu recunoştinţă spre acei mehedințeni aflați în prima linie şi faţă de toţi cei care s-au implicat activ pentru a veni în sprijinul celor bolnavi. Aceste persoane ne ajută să mergem mai departe spre zile mai bune, spre normalitate. (…)Cu prilejul Zilei Naționale a României, vă adresez tuturor sincere urări de bine, de sănătate şi împliniri. La mulţi ani România ! La mulţi ani români!”, a spus prefectul Cristinel PAVEL.

Manifestările s-au încheiat cu depuneri de coroane, iar după defilarea detașamentului de onoare, participanții au fost invitați la un scurt moment artistic, susținut de orchestra Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Oamenii fac haz de necaz pe Facebook

Unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea...

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

Aproape 100 de milioane lei, pentru protecția versanților

Aproape 100 de milioane lei vor fi investiți pentru...

A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale...