joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Ceremonie organizată cu prilejul Zilei Naționale: „La mulţi ani România ! La mulţi ani români!”

Ziua Națională a României a fost sărbătorită în toate orașele mari ale țării, nelipsind nici municipiul Drobeta Turnu-Severin. Ceremonia organizată de 1 decembrie a început la ora 10.00, cu prezentarea onorului și întâmpinarea oficialităţilor, fiind urmate de intonarea Imnului Naţional al României. Apoi, a avut loc oficierea serviciului religios. A urmat discursul susținut de prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL.

”În aceste zile de criză sanitară, gândul meu se îndreaptă cu recunoştinţă spre acei mehedințeni aflați în prima linie şi faţă de toţi cei care s-au implicat activ pentru a veni în sprijinul celor bolnavi. Aceste persoane ne ajută să mergem mai departe spre zile mai bune, spre normalitate. (…)Cu prilejul Zilei Naționale a României, vă adresez tuturor sincere urări de bine, de sănătate şi împliniri. La mulţi ani România ! La mulţi ani români!”, a spus prefectul Cristinel PAVEL.

Manifestările s-au încheiat cu depuneri de coroane, iar după defilarea detașamentului de onoare, participanții au fost invitați la un scurt moment artistic, susținut de orchestra Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica