Mehedinți. Ceremonie organizată cu prilejul Zilei Naționale: „La mulţi ani România ! La mulţi ani români!”

Date:

Ziua Națională a României a fost sărbătorită în toate orașele mari ale țării, nelipsind nici municipiul Drobeta Turnu-Severin. Ceremonia organizată de 1 decembrie a început la ora 10.00, cu prezentarea onorului și întâmpinarea oficialităţilor, fiind urmate de intonarea Imnului Naţional al României. Apoi, a avut loc oficierea serviciului religios. A urmat discursul susținut de prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL.

”În aceste zile de criză sanitară, gândul meu se îndreaptă cu recunoştinţă spre acei mehedințeni aflați în prima linie şi faţă de toţi cei care s-au implicat activ pentru a veni în sprijinul celor bolnavi. Aceste persoane ne ajută să mergem mai departe spre zile mai bune, spre normalitate. (…)Cu prilejul Zilei Naționale a României, vă adresez tuturor sincere urări de bine, de sănătate şi împliniri. La mulţi ani România ! La mulţi ani români!”, a spus prefectul Cristinel PAVEL.

Manifestările s-au încheiat cu depuneri de coroane, iar după defilarea detașamentului de onoare, participanții au fost invitați la un scurt moment artistic, susținut de orchestra Palatului Culturii ”Teodor Costescu”.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...