sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. A vrut să evite un câine și a intrat cu TIR-ul în magazin

Un TIR a intrat într-un magazin situat pe Drumul Naţional 66, pe raza comunei Drăguţeşti, din judeţul Gorj, după ce şoferul a vrut să evite un câine.

Mai mult, poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului.

„Din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din capul tractor şi remorca, pe DE 79 – Drăguţeşti, din direcţia oraşul Rovinari spre municipiul Targu-Jiu, a încercat să evite coliziunea cu un câine, care se afla pe partea carosabilă şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrand pe sensul opus de mers şi lovind o autoutilitara, care se afla parcată în afara părţii carosabile, ulterior oprindu-se într-un magazin alimentar.  În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o concentraţie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.   În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj, potrivit adevarul.ro

Şoferul cisternei s-a ales cu mai multe traumatisme minore, dar şi cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Politica