Un plutonier doljean a câștigat două medalii de aur la competiția Cupa Podul Înalt Budokai Kyokushin

Date:

Plutonierul Dincă Cosmin Alexandru, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, a câștigat două medalii de aur la categoriile Newaza Budokai Seniori +90kg și No-gi Seniori +90, în cadrul competiției Cupa Podul Înalt Budokai Kyokushin.

„Sâmbătă, 27 noiembrie a.c., la Vaslui, a avut loc competiția Cupa Podul Înalt Budokai Kyokushin care a reunit peste 300 de sportivi din România, Republica Moldova și Ucraina. La competiție a participat și colegul nostru, plutonier Dinca Cosmin Alexandru, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, care a câștigat două medalii de aur la categoriile Newaza Budokai Seniori +90kg și No-gi Seniori +90.

Plutonier Dincă Cosmin Alexandru are 24 de ani și practică judo de 13 ani, iar printre rezultatele obținute de acesta menționăm cele doua medalii de aur câștigate la Campionatul Național de Unifight al M.A.I., doi ani consecutiv, în 2018 și 2019 și titlul de vicecampion național în 2019 și 2021, la Campionatul Național de “Hand to hand fighting”.”Fiecare sportiv știe că poate fi mai mult decât este și se luptă pentru exemplu, pentru a inspira, pentru a promova adevaratele valori ce stau la baza sportului”, a spus colegul nostru. Felicitări, Cosmin! Felicitări pentru exemplul dat, dar mai ales pentru efortul și munca titanică din spatele rezultatelor obținute!”, a scris pe Facebook Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Mihai Bravul” Dolj.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...