joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un plutonier doljean a câștigat două medalii de aur la competiția Cupa Podul Înalt Budokai Kyokushin

Plutonierul Dincă Cosmin Alexandru, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, a câștigat două medalii de aur la categoriile Newaza Budokai Seniori +90kg și No-gi Seniori +90, în cadrul competiției Cupa Podul Înalt Budokai Kyokushin.

„Sâmbătă, 27 noiembrie a.c., la Vaslui, a avut loc competiția Cupa Podul Înalt Budokai Kyokushin care a reunit peste 300 de sportivi din România, Republica Moldova și Ucraina. La competiție a participat și colegul nostru, plutonier Dinca Cosmin Alexandru, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, care a câștigat două medalii de aur la categoriile Newaza Budokai Seniori +90kg și No-gi Seniori +90.

Plutonier Dincă Cosmin Alexandru are 24 de ani și practică judo de 13 ani, iar printre rezultatele obținute de acesta menționăm cele doua medalii de aur câștigate la Campionatul Național de Unifight al M.A.I., doi ani consecutiv, în 2018 și 2019 și titlul de vicecampion național în 2019 și 2021, la Campionatul Național de “Hand to hand fighting”.”Fiecare sportiv știe că poate fi mai mult decât este și se luptă pentru exemplu, pentru a inspira, pentru a promova adevaratele valori ce stau la baza sportului”, a spus colegul nostru. Felicitări, Cosmin! Felicitări pentru exemplul dat, dar mai ales pentru efortul și munca titanică din spatele rezultatelor obținute!”, a scris pe Facebook Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Mihai Bravul” Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica