miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doctor de la Spitalul Municipal Orșova, decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Sanitar și Medalia Meritul Sanitar în grad de Ofițer

Iuga Adi-Claudia, medic la Spitalul Minicipal Orșova, va fi decorată de Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Sanitar și Medalia Meritul Sanitar în grad de Ofițer. Evenimentul va avea loc de 1 decembrie la Palatul Cotroceni. Acest ordin și medalie a fost acordată doamnei doctor pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestată în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

„Colectivul Spitalului Municipal Orșova este încântat de faptul că are în rândurile sale pe medicul primar IUGA ADI – CLAUDIA, medic care va fi decorat în 01.12.2021 la Palatul Cotroceni de către Președintele României cu ORDINUL MERITUL SANITAR și MEDALIA MERITUL SANITAR în grad de Ofițer. Acest ordin și medalie a fost acordată doamnei dr. Iuga Adi – Claudia pentru PROFESIONALISMUL, DĂRUIREA, CURAJUL ȘI SOLIDARITATEA manifestată în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19.

Noi, Comitetul Director și întregul personal al Spitalului Municipal Orșova, vă felicităm pentru înalta distincție acordată de Președintele României. Suntem bucuroși, că sunteți unul din cei 28 de medici decorați la nivel național cu această distincție, iar profesionalismul dumneavoastră, să aducă pacienților în continuare sănătate și veți rămâne un exemplu pentru noi toți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spitalul Municipal Orșova este pentru a doua oară în doi ani, când este recunoscut pentru serviciile medicale desăvârșite și personalul medical excepțional. În 2019, Spitalul Municipal Orșova a fost unul din cele 7 spitale din țară decorat cu distincția Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical !!!”, a scris pe Facebook Adrian Citan, managerul Spitalului Orșova.

Politica