miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La Rânca ninge neîncetat! Iarna și-a intrat în drepturi

Vacanța de 1 Decembrie a debutat și cu prima zăpadă serioasă din acest an. Turiștii care au ales să meargă la munte în această perioadă se bucură de un adevărat peisaj de iarnă. La Rânca ninge neîncetat de două zile, iar în Poiana Brașov s-a depus deja un strat consistent de nea.

Nici bine nu s-a așezat zăpada la munte că sute de turiști s-au bucurat de venirea iernii. Și cum cele 5 zile libere s-au transformat într-o minivacanță în Poiana Brașov toate hoteluri și pensiunile au fost rezervate din timp. Și la Rânca de două zile ninge neîncetat. Motiv de bucurie pentru cei care vor petrece minivacanța de 1 Decembrie.

Zeci de turistii au urcat cu telegondola pe munte inca de la primele ore. Ei s-au bucurat ca au gasit zapada aici. Chiar daca nu se poate schia inca oamenii au facut poze impreuna cu prietenii sau cu familia, iar cei mici s-au jucat in zapada.  Centrele SPA din hoteluri au fost o alternativă bună pentru cei care nu au vrut să urce la Postăvaru. În stațiunea Rânca e zăpadă de 15 centimetri. De sfântul Andrei și de 1 Decembrie, dacă stratul de zăpadă nu se topește vor fi deschise și pârtiile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica