vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Strada Salcâmului din Slatina, în reabilitare

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminat Public (DASIP), instituție aflată în subordinea Primăriei Slatina, a demarat lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Salcâmului.

Potrivit reprezentanților DASIP Slatina, vor fi acoperiți cu asfalt 3.100 de metri pătrați de carosabil și vor fi montate pavele pe 500 de metri de trotuar de pe această stradă, conform gazetaoltului.ro.

„Strada Salcâmului va fi asfaltată, iar trotuarele vor fi refăcute. Sperăm ca lucrările să fie terminate până la finalul anului, să vedem dacă ne permit condițiile meteorologice. Vor fi turnate două straturi de asfalt, vorbim de o suprafață de 3.100 de metri pătrați de carosabil, se vor pune pavele pe 500 de metri pătrați de trotuar. Într-o etapă următoare, va fi modernizat și tronsonul de balast de pe strada Salcâmului, pe care cetățenii din zonă l-au donat acum doi ani municipalității, urmează să fie prins într-un alt proiect”, a declarat reprezentantul DASIP Slatina, Daniel Murguleț.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform sursei citate, anul viitor, municipalitatea va demara lucrări de reabilitare pe străzile: Tunari-supralărgire, Aleea Lalelelor-etapa a II-a, Crișan (în apropierea Pieței Zahana), Garoafelor și Zambilelor.

Politica