vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reghe are 5 absențe pentru derby-ul cu FCSB!

Craiova lui Rotaru înfruntă echipa lui Becali într-o conjunctură nu tocmai favorabilă: vine după două înfrângeri la rând și cu lotul măcinat de accidentări, plus o suspendare.
Având în vedere cursul și deznodământul meciului din Trivale, când oltenii au pierdut cu 3-2 contra celor de la FC Argeș, momentul psihologic petrecându-se în minutul 12, când Alex Crețu a fost eliminat, e greu de contorizat dacă absența închizătorului va fi o pierdere sau mai degrabă un câștig pentru Reghe la meciul cu FCSB.
Pe lângă Crețu, suspendat, antrenorul CSU mai are încă patru jucători pe care nu poate conta. E vorba de Houri și Conte accidentați, Papp, încă nerefăcut complet după ruptura de ligamente încrucișate și Mateiu.
Situația lui Mateiu nu este întrutotul clară. Varianta oficială e că jucătorul ar fi accidentat. Asta spunea Reghe în urmă cu o lună: „Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură la degetul mic de la picior. Deci lipsește din cauza unei probleme medicale, dar în acelaşi timp şi el trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui”.
Însă e de notorietate faptul că jucătorul nu se află în grațiile antrenorului, care, de altfel, l-a și exclus din lot pentru un meci în această stagiune și de atunci nu l-a mai folosit, sub pretextul accidentării de la deget.

Politica