vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O femeie din Vâlcea a murit după ce a fost atacată de câini

O femeie de 73 de ani din Stoenești, județul Vâlcea a murit miercuri după ce a fost atacată de câinii unui bărbat pe care aceasta îl îngrijea. Femeia mergea zilnic la bărbatul imobilizat la pat, iar miercuri, cei doi câini ai acestuia au rupt lanțurile și au atacat-o pe bătrână. Conform adevărul.ro, câinii nu erau din rasele considerate periculoase, aceștia fiind metiși (corcituri). Bătrâna, care ar fi suferit de varice, a sângerat puternic după mușcături, medicii neputând face nimic pentru a o salva.

„Poliţiştii Secţiei 9 Pietrari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat din comuna Stoeneşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că, vecina sa a fost atacată de câinii săi, rasa metiş, provocându-i mai multe leziuni. La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior aceasta decedând. Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Informaţiile potrivit cărora femeia ar fi fost atacată de câini pentru că ar fi avut în braţe o găină au fost confirmate parţial. În sensul că din cercetări reiese că nu ar fi intrat în curte pe poarta principală, ci ar fi ocolit casa, în căutarea unei găini. Astfel a ajuns în zona unde se aflau câinii. Tot pe surse s-a aflat că victima a fost muşcată de mână şi de picior, iar sângerarea abundentă ar fi fost cauzată de o afecţiune a acesteia – femeia suferea de varice. Acest detaliu a fost infirmat de anchetatori, alta fiind cauza decesului, conform adevarul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii ISU Vâlcea au declarat că vâlceanca a făcut stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza spaimei. În ciuda manevrelor de resuscitare, decesul acesteia a fost declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea care a ajuns la faţa locului.


Politica