vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Încătușat pentru racolarea unei minore în scopuri sexuale

Un tânăr de 20 de ani din Drobeta Turnu-Severin a încercat să racoleze o minoră în scopuri sexuale dar a fost prins și încătușat de poliție.  Din primele cercetări reiese că acesta  a încercat să o ademenească pe minoră în locuința lui. Poliția a fost alertată de către mama minorei.

,, Poliția Municipiului Drobeta -Turnu Severin a fost sesizată de o femeie, de 46 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că un tânăr, de 20 de ani, i-a trimis fiicei sale minore, prin intermediul unei rețele de socializare mai multe mesaje cu conotație sexuală explicită, propunându-i să se întâlnească la locuința sa. Cu ocazia audierii minorei, aceasta a continuat să primească mesaje, iar sub supravegherea polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, a dat curs întâlnirii, tânărul fiind surprins în flagrant delict și condus la sediul unității de poliție” a declarat  purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, agent șef Gabriela Ciocioană.

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de racolare a minorilor, în scopuri sexuale, urmând ca tânărul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin în vederea luării  unei măsuri preventive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica