joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova/Un elev de 10 ani a incendiat un iglu cu deșeuri reciclabile. A aruncat o petardă aprinsă

Un copil de 10 ani din Craiova, elev în clasa a IV-a, a incendiat un iglu cu deșeuri reciclabile. Băiatul a aruncat înăuntru o petardă aprinsă.

„In seara zilei de 24.11.2021, s-a produs un incendiu la igluurile (recipientele destinate deșeurilor reciclabile) amplasate pe str. Nicolae Titulescu (Groapă), pe trotuarul din fața Școlii Gimnaziale „Decebal”. Persoana care a produs incendiul a fost identificată de polițiștii locali din cadrul Secției „Craiovița”, în urma efectuării procedurilor specifice și cu ajutorul imaginilor video surprinse de camerele din zonă.
Astfel, a fost identificat minorul G.E., din Craiova, în vârstă de 10 ani, elev în clasa a IV a la o școală din apropriere, care a recunoscut că a aruncat o petardă în recipientul de plastic, discuțiile cu minorul având loc în prezența mamei acestuia și a directorului unității de învățământ unde minorul este elev.
Poliția Locală va aplica sancțiunile prevazute de lege și, de asemenea, va înainta ISU „Oltenia” Dolj datele necesare pentru a dispune măsurile potrivit competenței, urmând ca proprietarul recipientelor să recupereze prejudiciul de la părinții minorului”, potrivit Poliției Locale Craiova.
Părinții ar urma să plătească pagubele.

Politica