joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Craiova. Bătrân tâlhărit în scara blocului, salvat de o vecină

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Municipiul Blaj, județul Alba, a fost reținut de polițiștii craioveni. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată după ce ar fi agresat un bătrân și i-ar fi furat banii. Incidentul a avut loc într-o scară de bloc din Craiova.

În seara zilei de 22 noiembrie, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa, a auzit un strigăt de ajutor, iar în momentul în care a ieșit în scara blocului în care locuia, a observat un bărbat căzut pe podea, în timp ce o persoană încerca să-i sustragă acestuia o plasă. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, care au constatat că, un bărbat de 69 de ani, din Craiova, ar fi fost surprins în scara blocului de o persoană necunoscută, care, prin violență, i-ar fi sustras 55 de dolari și 150 de lei”, informează polițiștii.

În momentul în care a fost surprins de tânără, tâlharul a părăsit scara blocului, plecând într-o direcție necunoscută. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate, pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, tragerii acesteia la raspundere penală și recuperării prejudiciului. După sesizarea faptei, echipele de siguranţă publică aflate în serviciu au efectuat căutări pe raza de competență, depistând la aproximativ 1 km de locul comiterii faptei, un bărbat, de 42 de ani, din Blaj, județul Alba, care a fost condus la sediul pentru audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. În urma probatoriului administrat de poliţişti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Tâlharul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Politica