Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Un bărbat a murit după ce a participat la Covid Party, fenomenul care se răspândește rapid în Europa!

Publicat

pe

Covid Party, fenomenul care a pornit în Austria, a ajuns acum în Italia și se răspândește rapid printre europeni. Un bărbat a murit după ce a mers la o astfel de petrecere pentru a se infecta intenționat. Bărbatul de 55 de ani a decedat în Austria, după ce a participat la petrecerea din regiunea Tirolul de Sud din nordul Italiei. El este doar unul dintre internații infectați în urma mai multor petreceri Covid care au avut loc în Italia în ultimele săptămâni, potrivit presei locale.

Petrecerile care au drept scop infectarea cu SARS-COV-2 sunt tot mai dese în Europa. Tineri teribiliști merg intenţionat la petreceri să întâlnească persoane pozitive de la care să ia virusul, convinși că imunizarea pe cale naturală e mai bună decât vaccinul. O astfel de distracție inconştientă se pedepsește penal. În plus, practicanții riscă să facă o formă severă a bolii, ori să rămână cu sechele grave.

„Corona party” – petreceri unde tineri pozitivi se întâlnesc cu alţi tineri pentru a lua virusul. Despre asta vorbesc în valul 4 autoritățile din Italia. Au întâlnit situații în Tirolul de Sud, tinerii sperând că în acest fel vor avea imunitate împotriva bolii, evitând vaccinul.

Patrick Franzoni, coordonatorul adjunct al unității Covid: „Sunt tineri, chiar și copii de vârstă școlară, care se întâlnesc cu alte persoane depistate pozitiv ca să se infecteze pe cale naturală. Nu-și dau seama că și la copii, la tineri, acest lucru este foarte periculos și poate avea consecințe pe termen lung, iar în faza acută pot ajunge la spital. În prezent avem un copil bolnav de COVID internat la Pediatrie.

Curentul petrecerilor de infectare ar fi pornit din Austria, țară care acum a intrat în lockdown pentru a patra oară. Sociologii de la noi spun că sunt două motive pentru care oamenii sunt în stare să se pună astfel în pericol.

Dan Petre, sociolog: „Încrederea foarte mare în propria lor sănătate şi apoi au găsit o soluţie pentru a scăpa de stigma socială sau de presiunea socială de a se vaccina. Un fenomen pe care îl consider foarte riscant pe termen lung si mediu. Cu certitudine există şi la noi.”

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.