Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Restricții de circulație în Slatina, pe strada Pitești

Publicat

pe

Începând de miercuri, pe strada Pitești din municipiul Slatina vor fi impuse restricții de circulație. Acestea vin în urma unor lucrări de modernizare a părții carosabile.

Traficul se va desfășura alternativ, pe celălalt sens de mers în intervalul orar 07:00 – 18:00 – prin piloți de dirijare și cu sprijinul polițiștilor locali și în intervalul orar 18:00 – 07:00 – prin semafoare. IPJ Olt menționează că restricțiile vor fi impuse până pe 15 decembrie.

„Pentru a evita crearea ambuteiajelor, recomandăm conducătorilor de autovehicule cu masa total maximă autorizată mai mare de 7,5 tone,  ce se deplasează pe direcţia Bucureşti – Craiova, să folosească Drumul Naţional 6/European 70, iar pentru celelalte categorii de autovehicule, ce se deplasează pe direcția Pitești – Slatina, recomandăm folosirea rutei Drumul Județean 657 (Valea Mare – Recea) – Drumul Județean 653  (Recea – Slatina)”, conform IPJ Olt care menționează și că polițiștii rutieri vor fi în zonă pentru monitorizarea circulației autovehiculelor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.