Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Prostituție în Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea. Descinderi la proxeneți

Publicat

pe

Prostituție în Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea. Opt femei au fost bătute cu pumnii și picioarele pentru a se lăsa exploatate sexual. Cu banii obținuți de fete, proxeneții își cumpărau mașini sau îi jucau la păcănele.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat, în această dimineață, 8 percheziții domiciliare pe raza judeţelor Argeş, Vâlcea şi Mureş, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

”În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2020-2021, un număr de 6 suspecți, au recrutat, prin metoda “loverboy”, opt persoane de sex feminin, pe care le-au constrâns să practice prostituția pe raza municipiilor Târgu Mureș, Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea, membrii grupului reţinând sumele de bani obținute de către persoanele vătămate, din activitatea de prostituție. În activitatea infracțională, suspecții au transportat persoanele vătămate în diverse orașe din România, le-au cazat în moteluri sau apartamente închiriate, iar ulterior au postat anunțuri în vederea atragerii de clienți”, se arată în comunicatul DIICOT.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat faptul că, membrii grupului au supravegheat atent persoanele vătămate, le-au restrâns libertatea de mișcare și au folosit amenințări și violența fizică pentru a le constrânge să practice prostituția.

În comunicat se mai arată că, ”persoanele vătămate erau lovite cu pumnii și cu picioarele, amenințate cu moartea și cu săvârșirea unor infracțiuni îndreptate asupra copiilor minori, fiind amenințate cu divulgarea către terțe persoane a faptului că acestea se prostituează. Din banii obținuţi din activitatea infracțională, membrii grupului și-au achiziționat autoturisme de lux iar importante sume de bani le-au pierdut în sălile de jocuri de noroc.”

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești, vor fi conduse, în vederea audierii, un număr 26 de persoane.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul IJJ Argeş, Vâlcea şi Mureş. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operațiuni Speciale.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.