Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Mehedinți. Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc

Publicat

pe

Procurorii DIICOT- Biroul Teritorial Mehedinți împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Mehedinți au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Mehedinți, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată.

Potrivit procurorilor, s-a reținut faptul că, în cursul anului 2021, mai multe persoane au înființat o cultură de aproximativ 500 plante de cannabis, în curtea unui imobil de pe raza comunei Pădina, județul Mehedinţi.

Sursa mai arată că, ”în luna iunie 2021, unul dintre suspecți a sprijinit înființarea unei noi culturi de cannabis, ajutând la montarea echipamentelor necesare pentru irigarea viitoarei culturi, precum şi la plantarea semințelor de cannabis în pahare.”

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit faptul că suspecții intenționau să vândă cea mai mare parte din drogurile cultivate unor cetățeni români sau albanezi care urmau să le transporte în Italia, pentru comercializarea acestora.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 2 persoane.

De asemenea, tot astăzi, au fost făcute alte 9 percheziții domiciliare, pe raza județului Mehedinți, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

”În cauză s-a reținut faptul că, un suspect a comercializat cannabis, cocaină şi comprimate de MDMA, către diverşi consumatori din municipiul Drobeta Turnu-Severin. Totodată, s-a stabilit faptul că, acesta comercializa cannabis la prețul de 50-60 de lei/gram”, se arată în comunicatul DIICOT.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 5 persoane

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.