vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Incendiu pe Calea București

UPDATE: Astăzi, 23.11.2021, ora 08.05, un apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 venit de la un cetățean, anunța izbucnirea unui incendiu în municipiul Craiova, str. Calea București, bl. P2.

Potrivi ISU Dolj, la fața locului au fost trimise următoarele forțe de intervenție: două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de salvare lucru la înălțime, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SAJ Dolj. Ajunse la fața locului, echipajele de pompieri, au constatat că este vorba de o degajare intensă de fum produsă în spațiul tehnic al blocului. Imediat salvatorii au intervenit pentru stingerea incendiului și degajarea fumului. Împreună cu colegii de la jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dolj, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova s-a trecut la evacuarea persoanelor din locuințe. Au fost evacuate 50 de persoane și 5 animale de companie. Dintre acestea, 9 persoane au necesitat îngrijiri medicale la fața locului ne dorind transportul la spital, o persoană de sex feminin în vârstă de 18 ani care a făcut atac de panică a solicitat să fie transportată la UPU al SCJU Dolj. În urma incendiului au ars materiale textile și mase plastice depozitate în spațiul tehnic. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric produs la conductori electrici de la instalația electrică din zona spațiului tehnic.

Update/ISU Dolj anunță că incendiul a fost lichidat, însă în continuare este degajare mare de fum. Un locatar speriat a ieșit pe fereastră, la etajul 9.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un incendiu a izbucnit în această dimineață în Craiova, în blocul P2 de pe Calea București. Oamenii care locuiesc în bloc au ieșit în stradă.

Potrivit ISU Dolj, focul a izbucnit în încăperea în care se află toboganul de gunoi al blocului. La etajul 6 se poate observa fum gros (vezi foto-sursa: facebook/Info Trafic Craiova și Dolj).

Pompierii intervin cu trei autospeciale cu apă și spumă.

„Pana in acest moment se intervine cu trei autospeciale de lucru cu apă si spună o autospeciala de Descarcerare o ambulanta SMURD si doua ambulanțe SAJ.
Este degajare mare de fum datorata arderii resturilor menajere pe ghena de gunoi a unui bloc cu 10 etaje. Pana in acest moment nu sunt victime.”- ISU Dolj.

Revenim

Politica