sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Dx Craiova-Pitești. Primul strat de asfalt pe tronsonul 1

A început turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești, la kilometrul 12+100.

Procesul de asfaltare, la care a participat și Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca se desfășoară în condiții normale. Prefectul a specificat că lucrările au ajuns la peste 40% din total și așa cum a promis, va vizita lunar tronsonul, pentru a fi la curent cu stadiul lucrărilor. Nicușor Roșca a menționat, totodată, că are încredere în promisiunile constructorului, cum că la sfârșitul anului viitor lucrarea va fi finalizată.

“În ultima perioadă am venit în fiecare lună în acest șantier pentru a vedea evoluția lucrărilor la acest tronson. În prezent, lucrările sunt la un stadiu de 43 la sută, acum se poate lucra pe tot tronsonul fără alte impedimente. Sunt bucuros că am văzut și cum se așterne primul strat de asfalt, având încredere în promisiunile constructorului că lucrarea va fi finalizată în decembrie 2022”, a precizat Nicușor Roșca, prefectul județului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La turnarea primului strat de asfalt, alături de Prefectul de Dolj au fost prezenți și Cosmin Călin, directorul DRDP Craiova și reprezentantul Tirrena Scavi, Davide Pes.

Politica