joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/ Dolj: Țigări de contrabandă, ascunse în uşi de termopan

Peste 6.700 de pachete cu țigări ce aveau marcaje fiscale aplicate de Macedonia de Nord, ascunse în uși de termopan transportate într-un microbuz ce avea ca destinaţie Austria, au fost depistate de către polițiștii de frontieră din Calafat, marți dimineață.

Șoferul microbuzului este un cetățean bulgar, în vârstă de 59 de ani.

”În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.30,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 59 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, elemente de tâmplărie PVC, pe ruta Macedonia de Nord-Austria.

În urma controlului amănunțit, colegii noștri au descoperit, ascunse și nedeclarate, disimulate în elementele de tâmplărie PVC, 6.780 de pachete cu țigarete de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal macedonean”, se arată într-un comunicat al poliției de frontieră.

Potrivit sursei citate, șoferul microbuzului nu a putut prezenta documente de proveniență pentru cantitatea de țigări sus-menționată.

Cele 6.780 de pachete cu țigări, estimate la o valoare de 135.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar.

Politica