joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pistolul dispărut de la Poliția Drăgănești-Olt, de negăsit. Cazul, la Parchetul Craiova

Arma disparută din postul de poliție Draganesti Olt în urmă cu o lună, nu a fost găsită nici până acum. Cazul este cercetat acum de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.
„În cauza sunt efectuate cercetări și verificări sub aspectul infracțiunii de „neglijență în serviciu” de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în continuare fiind desfășurate activități pentru găsirea armamentului”, conform IPJ Olt.
Reamintim că în urmă cu o lună un pistol și muniția aferentă acestuia au dispărut din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești-Olt.
„La data de 19 octombrie a.c., lucrătorii Poliției orașului Dragănești-Olt, s-au seziat din oficiu, cu privire la faptul că unui polițist din cadrul Postului de Poliție Văleni, îi lipsește, din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești-Olt, armamentul și muniția aferentă. Din primele verificări, a rezultat faptul că, în data de 18 octombrie a.c., polițistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar, în data de 19 octombrie a.c., când s-a prezentat pentru a o ridica, ofițerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul și muniția aferentă, aflate în dotarea polițistului, nu se regăsesc în camera de armament”, menționau la acel moment reprezentanții IPJ Olt.

Politica