sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Prins la volan, și drogat, și fără permis și cu mașina neînmatriculată

Capu` face, capu` trage! Un tânăr teribilist din Severin s-a ales cu dosar penal pentru că s-au urcat și drogat la volan și fără permis și într-o mașină care nu era înmatriculată în circulație. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin au depistat, în trafic, un tânăr de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 607 A, în localitatea Cerneţi, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La solicitarea polițiștilor, tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest care a indicat o valoare pozitivă, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru a i se recolta mostre biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.
De asemenea, în urma verificării în bazele de date s-a stabilit că autovehiculul condus de tânăr avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare expirate și retrase.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica