Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. Jandarmii din județ trag tare

Publicat

pe

Peste 300 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinți au fost la datorie în perioada 15 – 21 noiembrie a.c., acționând în cooperare cu poliţiştii mehedințeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.
În perioada 15-21 noiembrie, jandarmii au acționat în cadrul dispozitivului mixt de menținere a ordinii publice, dar și în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor preventive pe raza județului Mehedinți, în zone aglomerate, piețe și târguri agroalimentare, gări și stații de transport în comun din zona de competență.
Pe timpul celor 248 de misiuni executate în această perioadă, au fost verificate 129 de locații și peste 700 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantinare. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.100 lei, cele mai multe pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, dar şi pentru adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității, tulburarea liniştii publice.
Totodată, în perioada menționată, jandarmii au participat la 5 misiuni pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către instanţe sau parchete și la 14  misiuni  în sprijinul lucrătorilor Postului de Poliție Transporturi Feroviare Drobeta Turnu Severin.
Recomandăm în continuare cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să evite locurile aglomerate și să nu se expună la riscuri, reamintind că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea celui mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.