Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Bătrână violată de un tânăr. A fost arestat

Publicat

pe

O bătrână de 87 ani, din Rojiște, Dolj, a fost violată și tâlhărită de un tânăr de 24 ani, din aceeași localitate. Polițiștii l-au prins pe violator și au reușit să recupereze și o parte din banii pe care acesta îi furase de la bătrână. Individul a ajuns după gratii.

„În data de 21 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova- Biroul de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore, un tânar de 24 de ani, din comuna Rojiște, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coșoveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21 noiembrie a.c., o femeie de 87 de ani, din Rojiște, ar fi fost constrânsă, de o persoană necunoscută, să întrețină raporturi sexuale.

De asemenea, acesteia i-ar fi fost sustrasă suma de 130 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol si tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei şi tragerii acesteia la raspundere penală.

În urma activităţilor specifice desfășurate de polițiști din cadrul Secției 4 Politie Rurală Coșoveni, Biroului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigații Criminale Dolj, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma probatoriului administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de viol și tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %, fiind predat persoanei vătămate”, au anunțat reprezentanții Poliției Dolj.

Ulterior, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.