Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Angajări la IPJ Olt

Publicat

pe


IPJ Olt organizează concurs pentru ocuparea a trei funcții contractuale de referent. Posturile vacante sunt la Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Serviciului Rutier, la Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Serviciului Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Olt și la Compartimentul Secretariat, documente clasificate și arhivă din cadrul Poliției oraș Piatra-Olt, conform gazetaoltului.ro.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat. Înscrierile se fac până pe 26 noiembrie, dosarele urmând a fi depuse personal la sediul IPJ Olt din Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 19, la Serviciul Resurse Umane, conform aceleiași surse.
Dosarul de înscriere va cuprinde: cerere de înscriere, curriculum vitae, copia actului de identitate, copia certificatului de naștere, al soțului sau soției și fiecărui copil, certificatul de căsătorie, dar și hotărâri judecătorești privind stare civilă, copia documentelor care să ateste nivelul studiilor, copia carnetului de muncă, copia livretului militar, cazier judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate, autobiografia, recomandare de la ultimul loc de muncă, dar și o fișă de aptitudine în muncă.Concursul va avea trei etape succesive: selecția dosarelor, pe 10 decembrie, proba scrisă, organizată pe 16 decembrie, ora 10.00, și interviul, pe 22 decembrie. Rezultatele finale se vor afișa pe 27 decembrie.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.