joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

5 motive pentru a purta articole de îmbrăcăminte tricotate în călătorii

Tricotajele și-au făcut debutul în moda populară atunci când Coco Chanel și-a prezentat colecția de pulovere de damă și alte tricotaje din cașmir cu dungi la începutul secolului XX. De atunci, numeroși designeri au încorporat tricotajele în liniile lor de îmbrăcăminte. Folosit până acum în principal pentru hainele de iarnă, cum ar fi pulovere de damă, tricotajul iese din acest tip de tipare prin intermediul noilor tehnologii și mașini care creează țesături ce pot fi purtate confortabil și pe timpul verii.

Tricotajele sunt adesea preferate de călătorii pentru numeroasele lor calități impresionante. Cei care călătoresc frecvent vă vor vorbi despre aceste beneficii ale purtării tricotajelor precum pulovere sau bluze de damă, în timpul călătoriilor:

  1. SUNT CONFORTABILE

Moliciunea tricotajelor le face perfecte pentru călătorii. Odată cu tendința athleisure (athletic+leisure) care devine din ce în ce mai populară, confortul tricotajelor a fost readus la modă. Noi credem că nu ar fi trebuit să plece niciodată. Fie că este vorba de pulovere de damă supradimensionate, care vă vor ține de cald în interiorul excesiv de aer condiționat al avionului/autobuzului sau de o rochie mulată în timpul drumului spre serviciu, tricotajele oferă un confort suprem.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care călătoresc cunosc disconfortul de a sta așezat pentru perioade lungi de timp. Dacă ceea ce purtați nu se mișcă odată cu corpul dvs., va fi extrem de enervant. Elasticitatea tricotajelor provine din libertatea de mișcare și din spațiile deschise pe care le au buclele interconectate. Acest lucru face ca tricotajele să se muleze și să se miște cu corpul, permițându-vă să călătoriți confortabil. De asemenea, elasticitatea asigură o potrivire mai bună.

  1. AU NEVOIE DE ÎNTREȚINERE REDUSĂ

S-au dus zilele în care trebuie să aveți grijă sporită la spălarea hainelor tricotate. Cu țesăturile mai noi care se pot spăla la mașină, garderoba dvs. de călătorie va fi lipsită de stres și va necesita mai puțină întreținere. Indiferent dacă aveți timp sau dorința de a vă curăța hainele la curățătorie, faptul că aveți opțiunea de a le arunca pur și simplu în mașina de spălat este minunat. Contrar a ceea ce cred cei mai mulți dintre oameni, puteți de fapt să vă spălați la mașină toate acele pulovere de damă tricotate. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că puneți puloverele într-o pungă de plasă și că le spălați cu ciclu delicat în apă rece, apoi le puneți la uscat.

  1. SUNT REZISTENTE LA CUTE

Din aceleași motive pentru care tricotajele se întind, acestea rezistă la încrețire. Cutele sunt cauzate de căldură sau umiditate, care determină fibrele să se miște și să se reașeze în noi poziții inegale sau îndoite. Buclele interconectate ale țesăturii tricotate și elasticitatea lor fac ca țesătura tricotată să revină mai ușor la forma inițială, în loc să rămână blocată în noua formă șifonată. Deși acest lucru nu face ca tricotajele să nu aibă cute, înseamnă că este nevoie de MULT pentru a le șifona. Acest lucru este ideal pentru persoanele care fac naveta sau călătoresc în interes de serviciu, deoarece se pot prezenta la serviciu sau la întâlniri cu o ținută îngrijită.

  1. SE ÎMPACHETEAZĂ BINE

De asemenea, puteți împacheta oricât de multe articole de tricotaj doriți, fără să vă faceți griji că trebuie să le călcați mai târziu. De asemenea, sunt atât de ușor de răsucit în forme care pot fi împachetate eficient într-o valiză. Elasticitatea lor le permite să se comprime, astfel încât puteți împacheta mai mult, în mai puțin spațiu. Rularea tricourilor, rochiilor sau a pantalonilor le împiedică să se șifoneze și, de asemenea, ocupă puțin spațiu.

  1. SUNT VERSATILE

Acest lucru ar putea părea surprinzător, deoarece tricotajele au avut până acum o reputație proastă pentru că ar fi fost prea casual. Dar chiar și casual poate fi elegant și chiar și tricotajele pot fi formale. Fie că este vorba de pantaloni confecționați cu tricotaje din lână moale sau pulovere de damă din cașmir, tricotajele pot fi opțiunea confortabilă, atunci când vă îmbrăcați pentru o călătorie. Toate femeile care au purtat rochii de tip wrap din tricot știu cât de bine se drapează tricotajele. Greutatea țesăturii îi permite să atârne bine și să se potrivească frumos.

Politica