Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Vâlcea. A început asfaltarea pe Drumul Haiducilor

Publicat

pe

A început asfaltarea pe drumul judeșean DJ 677 A, cunoscut și ca “Drumul Haiducilor”. Momentan lucrările se desfășoară pe raza comunei Glăvile. Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu a vorbit despre investiția de 17 milioane de euro pe drumul care măsoară peste 35 de kilometrii.

“O investiție mult așteptată și ale cărei prime lucrări de pregătire a platformei drumului au creat disconfort, începe să se contureze zilele acestea prin turnarea primilor 2 km de asfalt, pe raza comunei Glăvile.

Este vorba despre modernizarea DJ 677 A, drum care pornește din Șirineasa, traversează Pesceana, Glăvile, Amărăști, Crețeni și ajunge la Sutești (în DN 67B). Sperăm ca vremea să fie bună cu noi, să putem continua asfaltarea pe o distanță cât mai mare, astfel încât să putem diminua disconfortul creat localnicilor de praful din șantier. Pentru modernizarea acestui drum, care măsoară peste 35 de km, CJ Vâlcea investește aproximativ 17 milioane euro”, a declarat Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.