joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ghişeul.ro organizează concurs pentru un nou logo

Ghișeul.ro organizează în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2021 un concurs pentru o nouă identitate vizuală.

Propunerea grafică declarată câştigătoare de juriul concursului va fi premiată cu 3.500 de euro.

”Având în vedere că Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român, propunerile grafice vor putea integra simbolistica naţională”, a precizat Octavian Oprea, preşedintele ADR.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Participanţii se pot înscrie în mod individual sau în echipe, formate din maximum trei persoane, informează Rador. Propunerile grafice vor include un logo şi un brand toolkit, care va conţine regulile de utilizare ale logo-ului, codurile de culoare folosite şi simulări de integrare a logo-ului într-o pagină web şi într-o aplicaţie mobilă.

Potrivit ADR, juriul care va decide propunerea câştigătoare este format din specialişti în design, branding şi comunicare online, precum şi din reprezentanţi ai organizatorilor concursului.

Concursul va avea un singur câştigător, care va fi premiat cu 3.500 de euro, fonduri puse la dispoziţie de către APERO. Doar câştigătorul va avea obligaţia de a cesiona integral drepturile de autor pentru propunerea grafică. Cele mai bune 10 propuneri vor fi publicate, ulterior jurizării, pe conturile social media ale ADR.

Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român. A fost lansată în 2011 si este folosită de cetăţeni şi companii pentru a achita peste 350 de servicii publice oferite de aproape 1000 de instituţii şi autorităţi. Sistemul informatic este accesibil non-stop.

Politica