miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu organizează încă un maraton de vaccinare

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu va mai organiza un maraton de vaccinare, miercuri, începând cu ora 09:00. Va fi al doilea astfel de eveniment desfășurat de unitatea școlară, după cel din data de 27 octombrie. Atunci, DSP a folosit un număr de 153 de doze dintre care 105 persoane s-au vaccinat cu prima doză (52 de elevi).

Miercuri, 17 noiembrie 2021, în intervalul orar 09:00 – 16:00, va avea loc un nou maraton de vaccinare în cadrul școlii noastre. Sunteți așteptați toți cei care doriți să fiți vaccinați: dozele 1, 2 sau 3, Pfizer, Moderna sau Johnson”, este anunțul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Procentele de vaccinare în cadrul CNTV:

Policlinica Buna Vestire Craiova

84,49% – personal didactic și nedidactic

50,17% – elevi liceu

18,11% – elevi gimnaziu

Ne dorim în primul rând să fim sănătoși și să ne reluăm activitatea, atât cea școlară cât și cea extrașcolară. Nu putem să facem acest lucru decât dacă avem grijă de noi. Un mediu școlar sănătos înseamnă în primul rând socializare, comunicare și interacțiune. Putem fi un exemplu pentru comunitatea noastră și prin acțiunile civice!”, spunea Prof. Vîlceanu Daniela-Ileana – coordonator acțiune de vaccinare, înainte de primul maraton.

Politica