sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Portretul lui Brâncuși a fost refăcut. Primarul orașului mobilizează Poliția Locală

Portretul lui Brâncuși din Parcul Municipal Târgu Jiu a fost refăcută, iar primarul orașului, Marcel Romanescu, a anunțat că se vor lua măsuri pe viitor. Edilul nu vrea ca astfel de incidente să fie repetate.

După ce a fost vandalizată, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Adrian Oniga, căruia trebuie să-i mulțumesc pentru implicare, o echipă de artiști a fost în parc și a refăcut opera. Este vorba despre Cătălin Negrea (profesor Liceul de Arte), Cătălin Alexandrescu (artist din Târgu Jiu) și Răzvan Moisa (elev Liceul de Arte).Având în vedere faptul că în ultima perioadă ne confruntăm cu numeroase astfel de acte de vandalism, am luat hotărârea ca operele din oraș să beneficieze de supraveghere video”, a spus Marcel Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu cere Poliției Locale mai multă implicare în ceea ce privește prevenirea acestor fapte: „Nu voi permite celor certați cu legea să-și facă de cap prin oraș, mai ales acum când au debutat o serie de proiecte ample, menite să schimbe înfățișarea municipiului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica