sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două mașini s-au ciocnit, în Dolj! Trei persoane au ajuns la spital

O autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din Băilești, s-a ciocnit de o mașină oprită pe partea carosabilă, în același sens de mers. Aceasta, la rândul ei, a fost proiectat într-un alt autoturism oprit. În urma șirului de ciocniri trei persoane au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri.

„Astăzi, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Galicea Mare a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din Băilești, pe DN 56, în comuna Galicea Mare, direcția către Craiova, a intrat în impact cu un autoturism oprit pe partea carosabilă, în același sens de mers, care a fost proiectat într-un alt autoturism oprit.

În urma evenimentului rutier, trei persoane, care se aflau între cele două autoturisme oprite, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica