vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Patru tineri suspectați că au dat o spargere, arestați preventiv

Patru tineri suspectaţi că în urmă cu trei luni ar fi pătruns într-o locuinţă din comuna Vlădeşti de unde ar fi sustras bani şi bijuterii de aur în valoare totală de circa 120.000 de lei au fost reţinuţi de poliţişti în urma a şapte percheziţii domiciliare în Vâlcea şi Cluj, au informat, joi, reprezentanţii IPJ.

„La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii au descins în comuna Nicolae Bălcescu, municipiul Râmnicu Vâlcea şi municipiul Cluj-Napoca la locuinţele unor tineri din judeţul Vâlcea suspectaţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat în noaptea de 7/8 august 2021, fiind ulterior puse în aplicare patru mandate de aducere. În fapt, aceştia ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă din comuna Vlădeşti şi ar fi sustras bani şi bijuterii de aur, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 120.000 de lei”, se arată într-un comunicat trimis de Poliţia Vâlcea.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea, care, pe baza dovezilor prezentate de anchetatori, a decis cercetarea lor în stare de arest preventiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că cei patru tineri se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

La percheziţii au participat poliţiştii de Investigaţii Criminale, de la Investigarea Criminalităţii Economice, luptători SAS şi criminalişti din cadrul IPJ Vâlcea şi IPJ Cluj, Poliţia Băile Olăneşti şi Postul de Poliţie Vlădeşti, cu sprijinul jandarmilor vâlceni şi sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, scrie agerpres.ro 

Politica