miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toți elevii din comuna gorjeană Negomir vor primi tablete

Toți elevii care învață în comuna Negomir, din județul Gorj, vor primi tablete, iar cadrele didactice câte un laptop. Acest lucru este pozibil în baza unui proiect cu finanțare europeană. Totodată, profesorii și copiii vor avea conectarea la internet pentru următorii doi ani asigurată.

Proiectul privind „Achiziție tablete școlare și echipamente IT pentru desfășurarea activității didactice la nivelul comunei Negomir” se ridică la peste 550.000 de lei, fără TVA, conform gorjeanul.ro. Unitățile de învățământ vor mai beneficia de un proiect finanțat din fonduri europene.

Pe lângă achiziționarea de tablete pentru copiii din ciclul primar și gimnazial și laptopuri pentru profesori, am semnat un nou proiect pe fonduri europene, pe POIM, pentru achiziționarea de măști, dezinfectanți, porți de dezinfecție la intrările în școli și roboți de dezinfecție, finanțat sută la sută din fonduri europene. Este un proiect depus acum un an, declarat eligibil și propus spre finanțare”, a anunțat primarul comunei Negomir, Tudor Oiță, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica