joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian se află în foaierul Teatrului Național Marin Sorescu

Trupul neînsuflețit al îndrăgitului interpret de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian, se află până mâine la ora 12.00 în foaierul Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Acesta va fi înmormântat acasă, în Bănie, după ce a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

„Sicriul cu trupul neînsuflețit al bunului meu prieten, Petrica Mîțu Stoian, este depus de azi in foaierul Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Toți cei care l-au îndrăgit și vor sa-i aducă un ultim omagiu o pot face pana maine la ora 12:00”, a scris pe Facebook Constantin Enceanu, colegul său de breaslă.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe de 18 septembrie 1960, în Isverna, județul Mehedinți. Ca mulți alți artiști, și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune “Tezaur Folcloric”, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu. Cântecele sale sunt adresate omului de rând, sunt cântece de veselie, tradiții de nuntă sau de înmormantare și doine populare transmise din generație în generație și vor rămâne în lada cu zestre a folclorului românesc pentru totdeauna.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica