joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Situație delicată la școala din Slivilești. Primarul comunei asistă neputincios: „Este greu să facem școală online”

Elevii au început școala luni, cu prezență fizică în mare parte din unitățile de învățământ din Gorj. Doar în 25 de școli, acolo unde personalul nu este vaccinat în proporție de 60%, cursurile se țin online. Printre acestea se numără și școala din comuna Slivilești. Acolo, proporția de vaccinare este la limită, de 59,5%.

Primarul comunei, Sorin Bucurescu, și-a declarat public nemulțumirea și spune că în online, părinților le vine mult mai greu să le asigure cele necesare copiilor.

Situația la Slivilești, din păcate, este foarte prostă, pentru că școala nu a început fizic, așa cum și-ar fi dorit atât elevii, cât și părinții. Școala a început online. Nu mulți părinți au posibilitatea să cumpere cele necesare copiilor pentru a face o școală online de calitate. Nu toți părinții de pe raza localității știu să își ajute copii și să intre pe platformele utile. În mediul rural este greu să facem școală online. Părinții sunt foarte supărați. Profesorii sunt vaccinați în proporție de 59,5%. Situația nu convine nimănui”, a declarat Sorin Bucurescu pentru RadioInfinit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: RadioInfinit

Politica