vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alimentarea cu apă de la Stația de Captare Isvarna, întreruptă 24 de ore

Compania de Apă Oltenia a transmis că este nevoită să oprească alimentarea cu apă de la Stația de Captare Isvarna. Acest lucru se întâmplă pentru efectuarea unor lucrări de înlocuire a unor vane, iar localitățile din județul Gorj afectate sunt: Tismana, Cîlnic, Telești, Rovinari, Țânțăreni, Brănești, Plopșoru și Bâlteni.

Urmare a adresei înaintate de către Compania de Apă Oltenia cu privire la efectuarea unor lucrări constând în înlocuirea unor vane la Stația de Captare Isvarna, a unor lucrări de reparații și revizie pe traseul aducțiunii Isvarna – Craiova, vă aducem la cunoștință faptul că, în perioada 10.11.2021, ora 06:00 – 11.11.2021, ora 06:00, alimentarea cu apă de la Stația de Captare Isvarna va fi întreruptă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Rovinari.

Autoritățile locale din Rovinari s-au văzut nevoite să ceară aprovizionare cu apă dintr-un stoc de rezervă și să apeleze la înțelegerea cetățenilor: „Pentru a resimți cât mai puțin efectele acestei întreruperi, am transmis reprezentanților APAREGIO Gorj S.A să ia toate măsurile pentru ca cetățenii să fie afectați cât mai puțin, inclusiv prin asigurarea unui stoc de rezervă în bazinele proprii. Totodată, facem un apel și la dumneavoastră, agenți economici și cetățeni ai orașului Rovinari, ca în perioada amintită, consumul de apă să se facă cu cea mai mare responsabilitate, evitându-se orice fel de risipă. Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: Facebook/ Primaria Rovinari

Politica