joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii gorjeni cer respectarea restricțiilor. Au fost aplicate 215 amenzi în 3 zile

Poliţiştii gorjeni fac verificări pentru prevenirea răspândirii şi combaterea infectării cu coronavirus, iar în perioada 05-07 noiembrie, oamenii legii au acționat împreună cu reprezentanți ai altor structuri M.A.I.,  în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 215 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27.000 de lei”, informează IPJ Gorj.

Obiectivul principal al acțiunilor a fost reprezentat de urmărirea respectării de către persoane/operatorii economici a prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în cazul organizării de activități în spațiul public/privat/închis, pentru care au fost instituite anumite interdicții sau restricții, precum și pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri”, este mesajul polițiștilor gorjeni.

Politica