joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Punct mic, haos mare: „Am aflat din presă!”

Jucătorii de la FCU Craiova află din mass-media ce se întâmplă la clubul unde sunt angajați

FCU Craiova a încheiat turul cu al treia antrenor pe bancă, preparatorul fizic ajuns interimar Dan Vasilică. Rezultă că în medie, 5 etape stă un tehnician pe banca echipei lui Adrian Mititelu. Firesc, Vasilică a vrut să demonstreze și a trimis în teren o echipă croită pe atac. În ciuda acestui fapt, ocaziile au fost rare, în prima repriză niciuna mai de Doamne-ajută. Oaspeții au ratat deschiderea scorului în prelungiri, când Popa a avut o intervenție fabuloasă la lovitura lui Mitrea, scoțând de lângă bară.
Oltenii au deschis scorul prin Bălan în startul părții secunde, dar au fost incapabili să țină de rezultat, fiind egalați la 6 minute distanță de Luckassen. S-a încheiat la egalitate, 1-1. Puncte împărțite în meciul de pe Complexul Sportiv Craiova. Așa că FCU Craiova încheie turul de campionat pe locul 13, la 10 puncte distanță de ultimul loc ce duce în play-off.
Mai interesante decât meciul în sine au fost declarațiile de la finalul lui. Sau cel puțin una, a lui Robert Popa. Puștiul din poarta FCU Craiova a relevat modul în care se lucrează la clubul lui Mititelu, faptul că jucătorii habar nu au de ce se întâmplă și află din presă inclusiv schimbările ce-i vizează în mod direct, cele ale antrenorilor. Și nu au fost deloc puține. După meci, Popa a spus: „Luni şi marţi am făcut antrenamentele împreună cu mister Stoican, era o atmosferă foarte bună, pentru că venisem după un egal obţinut cu Rapid, o echipă puternică. Dintr-o dată, miercuri am citit în presă că nu o să mai fie antrenorul nostru. Îl primim pe Trică acum, asta e viaţa noastră”.
Claudiu Bălan a zis: „Avem contract cu clubul indiferent de ce antrenor avem. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga meciuri și puncte”.  
Dan Vasilică a pus remiza pe umerii noului antrenor: „Trică a luat cele mai importante decizii pentru acest meci. Eugen Trică a și lucrat cu unii jucători, chiar și acum doi ani, îi știe foarte bine. Ceilalți sunt jucători pe care i-a tot observat pe parcursul sezonului, nu va avea nevoie de mult timp să-i cunoască. La următorul meci va ști ce trebuie să facă, să reglăm lucrurile. Ne pare rău că n-am reușit să luăm toate punctele, ne-am dorit foarte tare. Vă garantez că și jucătorii numai la victorie s-au gândit toată săptămâna. Aveam încredere că vom izbuti să le luăm. Cred că băieții s-au dăruit exemplar. Pe final, cred că am împins cât am putut jocul, schimbările au fost de profil ofensiv. Din păcate, am luat gol pe o nesincronizare, trebuia să fim mai atenți acolo. Știam ce avem de făcut, pe ieșirea din defensivă. Iar acțiunea adversarului a fost de atacant pursânge. Asta este, ne pare rău”.

FCU Craiova – Sepsi 1-1 (0-0)
Au marcat: Bălan 51 / Luckassen 57
FCU CRAIOVA: Popa – R. Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu – Asamoah, D. Albu (80 Bauza), Van Durmen (80 Raicea)  – Sidibe (72 Ondaan), Compagno, Bălan (72 Achim). Antrenor: Dumitru Vasilică.
SEPSI: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, A. Dumitrescu – Eder, N. Păun (42 Aganovic), Achahbar (70 Chunchukov) – Bărbuț (70 Ashkovski), Luckassen (89 Bojic), M. Ștefănescu (62 Golofca). Antrenor: Cristiano Bergodi.
Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) / Asistenți: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), Danşa Ciprian Florin (Satu Mare).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica