vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Calafat. Marinar dispărut de pe navă

Un marinar din Drobeta Turnu Severin este căutat de colegi și scafandrii ISU Dolj, în apele Dunării, la Calafat. Bărbatul de 54 ani a dispărut fără urmă și se crede că s-ar fi înecat în fluviu. Polițiștii au demarat o anchetă și încearcă să afle ce s-a întâmplat.

„Astăzi, politiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Calafat au fost sesizați, de către un lucrator din cadrul Oficiului de Capitanie Calafat, cu privire la faptul că, un bărbat de 54, din Drobeta Turnu Severin, marinar, a disparut de la bordul unei nave (slep), ce se afla în Portul Calafat, în vederea efectuarii reviziei de ieșire din țară, având ca destinație Portul Prahovo, Serbia.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de un tehnician criminalist din cadrul Politiei Municipiului Calafat și un lucrator al Capitaniei Calafat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, verificandu-se toate compartimentele navei, fiind ridicate mai multe bunuri, înscrisuri și alte probe în vederea stabilirii situației de fapt.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de scafandri militari din cadrul I.S.U. Dolj pentru efectuarea operațiunilor de cautare în apele fluviului Dunărea.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor care se impun.”-IPJ Dolj

Politica