vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Un bărbat a fost prins când folosea certificatul verde al altei persoane

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost prins de jandarmi în timp ce folosea certificatul verde al altei persoane. Acesta se afla într-o agenție de pariuri sportive din Râmnicu Vâlcea. În acel moment jandarmii desfășurau o acțiune de control, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și de verificare a respectării măsurilor de prevenție.

Persoana în cauză a prezentat jandarmilor un certificat verde, însă acesta nu se aștepta să-i fie cerut și actul de identitate. În momentul în care s-a legitimat, forțele de ordine au constat că certificatul COVID prezentat este al altei persoane. Condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vâlcea, acesta a recunoscut că certificatul aparține unui cunoscut de-al său, potrivit voceavalcii.ro.

Oamenii legii au intocmit documentele specifice pe numele tânărului acestea fiind predate Poliției Râmnicu Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.closevolume_off

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jandarmeria Vâlcea recomandă tuturor persoanelor să respecte prevederile legale privind restricțiile impuse pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-CoV-2 și să nu se expună la riscuri, pentru sănătatea lor și a celor dragi.

Politica