joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. O tânără de 20 de ani este de negăsit

Update: În cursul nopții, tânăra s-a întors la domiciliu. Pe timpul dispariției, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

O tânărăr de 20 de ani din județul Olt este căutată de poliţişti. Aceasta a plecat voluntar de la acasă și nu a mai revenit. La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coteana, au fost sesizați de o femeie, din comuna Coteana, cu privire la faptul că, în aceeași zi, concubina fiului ei, DINCUȚ TUDORA CRISTINA, în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul la o altă adresă, din aceeași localitate, ar fi plecat voluntar și nu a mai revenit la niciuna din cele două locații.

Semnalmente: înălţime 1,60 metri, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr negru, de lungime medie, ten deschis, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu geacă neagră, blugi albaștri și încălțată cu adidași albi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Politica