sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Extraordinară la CJ Dolj pentru „Anghel Saligny”

Consiliul Județean Dolj (CJ) s-a reunit joi într-o ședință extraordinară. Motivul a fost repunerea pe ordinea de zi a hotărârii pentru proiectele din Anghel Saligny, pe Programul Național de Dezvoltare Locală.

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a menționat că în ședința de săptămâna trecută a existat o chestiune tehnică referitoare la sintagma „Cerere de finanțare” care lipsea din titlul proiectului.

„Așa cum am vorbit în ultima ședință ordinară, ne vedem într-o ședință extraordinară, pentru a depune proiecte pe Anghel Saligny, pe Programul Național de Dezvoltare Locală. Ca și chestiune tehnică, trebuie să reaprobăm hotărârea de consiliu cu drumul de la Călinești pentru a avea inclusă în titlu și sintagma Cerere de finanțare. Era trecut doar Deviz Estimativ, iar cei de la Ministerul Dezvoltării ne-au cerut să apară în titlu și sintagma Cerere de Finanțare, motiv pentru care l-am repus pe ordinea de zi să-l aprobăm exact cum presupune ghidul”, a declarat președintele CJ, Cosmin Vasile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul vizează modernizarea DJ 606A Breasta (DJ 606) – Obedin – Mihăița – Potmelțu – Coțofenii din Dos – Scaiești – Valea lui Pătru – Salcia – Argetoaia – (DJ 606C) – Iordăchești – Piria – Jud. Mehedinţi, km 0+000 – 43+226, LOT 1 – km 0 + 000 – km 18 + 225 (intersecţie cu DJ 606 F).

Politica