Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Aplicaţie mobilă românească pentru combaterea risipei de alimente: Se identifică locurile în care poți cumpăra alimente cu preț redus de până la 80%

Publicat

pe

Startup-ul românesc bonapp.eco a lansat aplicaţia prin care consumatorii economisesc până la 80% la achiziţia de alimente şi anul viitor intenţionează să se extindă în alte ţări din regiune şi să salveze de la risipă 30 de milioane de pachete cu produse până în 2023, anunță Agenția de presă Rador.

Aplicaţia mobilă are ca scop combaterea risipei de alimente, conectând consumatorii cu comercianţii ale căror alimente se apropie de data de expirare. Produsele vor fi vândute la preţuri mai mici cu 40%- 80%. Aplicaţia este disponibilă pe iOS şi Android.

Alimentele sunt achiziţionate cu cardul, prin intermediul aplicaţiei, dintr-o reţea de 35 de afaceri afiliate din Bucureşti. În prezent aplicaţia include supermarketuri, hipermarketuri, restaurante, magazine, brutării, cafenele şi hoteluri. Lansarea în alte oraşe din România este planificată pentru primul trimestru din 2022, în timp ce extinderea în alte ţări din regiune va începe în trimestrul al doilea.

Aplicaţia are un potenţial de piaţă de cinci milioane de utilizatori numai în România. Utilizatorul ţintă locuieşte în mediul urban, are cont bancar, îşi doreşte să cumpere produse de calitate şi, totodată, să economisească bani.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.