vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Facebook, Instagram și Messenger au picat din nou la nivel mondial

Rețelele de socializare Facebook, Instagram și Messenger au picat din nou, miercuri seară. Utilizatori din Marea Britanie, Statele Unite, Canada, Polonia și Brazilia s-au confruntat cu probleme în a accesa serviciile de mesagerie ale acestor aplicații.

Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat situația pentru Wall Street Journal. „Suntem conștienți că unii utilizatori au probleme în a accesa mesageriile Messenger, Workplace și Instagram. Lucrăm pentru a readuce lucrurile la normal cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru orice inconveniențe”, a declarat reprezentantul companiei.

Potrivit Down Detector, care monitorizează întreruperile unor site-uri sau aplicații, mii de utilizatori din lume au spus că întâmpină probleme cu serviciile deținute de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Utilizatorii au raportat probleme cu site-ul web, cu aplicațiile mobile, cu conectarea și mai ales cu trimiterea de mesaje, scrie economedia.ro

Noile probleme vin la numai o lună după ce aplicațiile aflate sub umbrela Facebook au căzut la nivel global timp de aproximativ șase ore, afectând miliarde de utilizatori din întreaga lume. Facebook spunea atunci că problemele au fost cauzate de o modificare a configurației routerelor.

Săptămâna trecută, compania a anunțat că își va schimba numele în Meta, ca parte a unui proces de rebranding.

Politica